Äppelträdet är nu nere

Hej igen och välkommen till mig och min blogg. Nu är det dags för ännu ett inlägg och jag hoppas att ni har längtat lika mycket som jag har gjort. Idag är det dags att berätta om ett företag vid namn Tampens All-service som arbetar med trädfällning i Norrtälje. De har nämligen hjälpt mig med att ta ner ett träd som jag inte tyckte om, och det var väldigt snällt av dem.

Det var nämligen så att jag länge har letat efter företag som jobbar med trädfällning i Norrtälje eftersom jag har velat få ner ett väldigt fult träd som är på min baksida av huset, och det är ett äppelträd som har sjungit på sin sista refräng. Det har verkligen vart fint de åren som den har växt, det har vart rosa och vita blommor varje år, men den senaste vintern var det så kallt så det måste ha vart kylan som dödade äppelträdet. Nu när det är i mitten av våren kände jag att det var dags för att höra av sig till någon som jobbar med trädfällning i Norrtälje, för när det blir sommar ville jag inte ha kvar det trädet på trädgården. Det är faktiskt lite tragiskt att det kan gå så fort med fina växter. Ena året är trädet hur friskt och fint som helst och nästa år är det förstört. Men jag tror att det var allt för idag mina vänner. Kan inte ni kommentera vad ni har gjort i helgen? Har ni bara vilat eller har ni hittat på något roligt? Jag är faktiskt väldigt nyfiken! Ni får ha det så bra så hörs vi i kommentarerna!